Balklänning - Massor med balklänningar

Kul om Balklänning

Roligt om balklänning

Det finns mycket kul och trevligt att rapportera om balklänningar samt dessutom finns det oändligt många vackra balklänningar att kika på på nätet. Denna sida kommer kontinuerligt att uppdateras med bilder, texter och annat intressant om balklännigar och festklänningar.

Om du känner till något roligt om en långkläningar eller aftonklänning får du gärna tipsa om detta De finns även plats för accessoarer som man förknippar med balklänningar.

Dyraste balklänningen

Dyraste balklänningenEn extremt prisvärd balklänning för dig som trycker pengar själv hemma är denna Nightingale som designades av malaysien Faisol Abdullah. Den kostar bara 250 000 000 kr men då får du över 700 små diamanter plus en jätte diamant på hela 70 karat.

Priset på balklänningarna

Pris på balklänningarVarje år säljs det balklänningar i världen för balklänningar för omkring 450 miljarder kr vilket gör att marknaden är betydligt större än för t.ex. gördlar eller snusnäsdukar. Till detta säljs det dessutom underkläder, skor, tiaror och långa handskar.

Hyra balklänningen

Hyra balklänningenDu kan komma ner långt under 250 miljoner för en balklänning och du hyr den. Dock är det vackraste och dyraste klänningarna inte tillgängliga för uthyning.

Köp en begagnad balklänning

Köp en begagnad balklänningOm du nödvändigtvis vill äga en balklänning är tipset att köpa den begagnad. De flesta balklänningar används vara en eller möjligtvis två gånger och det finns mängder med balklänningar som bara hänger till ingen nytta.


Viktigt om balklänningar

Här finns en del länkar till mer intressant och viktig information om balklänningar och andra vackra långklänningar såsom brudklänningar och aftonklänningar.

Meny - Balklänning
Till förstasidan på www.balklanning.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter